سلام .
به نظر من و بدون تعارف این مشکل پیش اومده به طور 100% مقصر افرادی هستند که این مدل کارت Gainward Phantom رو برای مسابقه OK دادند !(البته امیدوارم کدورتی پیش نیاد ولی فکر نمیکنم این از واقعیت به دور باشه)
+
ما نمیگیم و انتظار این موضوع رو هم نداریم که از GTX580 برای مسابقه استفاده بشه ! حداقل از کارت MID Range که استفاده میکنید از نوع بهترین و با کیفیت باشه ! مثل MSI HAWK / Gigabyte SOC / Asus DirectCU 2 ..!
مدلی که کلا 5 تا Review کامل ازش داخل اینترنت نیست چه ارزشی داره برای مسابقه ؟! یا حتی یک نفر یک Result از این کارت روی سایت HWBOT قرار نداده چه انتظاری میشه داشت که برای مسابقاتی که سه تا تست 3D سنگین داره استفاده بشه؟
ما چقدر داخل اینترنت برای PDF این کارت یا Datasheet روی نت سرچ کردیم نبود ! خوب این وضع مسابقه دادن نمیشه که...و این هم از موجودی و وضعیت بازار - دوستانی که کارت رو OK دادند باید مطلع میبودند که برند Gainward یک برند تقریبا نا آشنا برای ما ایرانی ها و از جمله OverClocker ها هست و بدین دلیل این محصولات به تعداد محدودی وارد ایران میشه !
اگر قرار بود اینطوری همچین مسابقاتی برگزار بشه بهتر بود از تیم ها مبلغ ورودی گرفته میشد حداقل قطعات مطمئن و با کیفیت در اختیارشون گذاشته میشد نه هر مدلی از هر شرکت و صرفا رایگان .
چرا نشیم؟ چیزی کمتر داریم؟ MOA هم از قطعات با کیفیت و High-End گران قیمت استفاده میکنند ما به علت محدود بودن نمیتونیم از قطعات High End استفاده کنیم ولی حداقل میتونیم از یک مدل های خاص Middle range اثبات شده که استفاده کنیم؟ با این کار ثابت میکنیم که چیزی از اونها کمتر نداریم و فقط سطح مالی ما با اونها برابری نمیکنه !( کاملا برای ما توجیح شده هست )اگر واقعاً این محدودیت ها نباشه که دیگه می شیم MOA یا GoOC .
ببخشید از اینکه انتقاد من خیلی شدید بود قصد جسارت ندارم و فقط نظر شخصیم رو گفتم.
موفق باشید.

Bookmarks